Бог Живий у вс1м

Вузька дорога - не широкий шлях;
Спіткнешся, зІб"єшся і ти в чужому стані.
Любов і віра хай живуть в серцях.
Всі пам"ятаймо : йдуть часи останні.

Без віри Богу нам не догодить,
А без любові ми лиш звук бездумний.
Тож у любові будемо всі жить
І в вічному Живому Божім Слові;

І пам"ятать, що Бог Живий у всім,
В сердець людських глибини проникає.
Лиш в Нім жива надія, тільки з Ним
Людина щастя й життя вічне має.


Рецензии