4 хокку на английском

4 хокку на английском о четырех человеческих чувствах и эмоциях: любви, счастье, злобе и страхе...

~Love~

If you still alive,
I will present you my kiss...
Dear samurai...

~Happyness~

Little sakura
Have met her samurai.
Happy young girl.

~Anger~

Blood on katana
Makes his kimono dirty.
The dirt of evil...

~Fear~

Fear in your eyes.
A goldfish swam away...
Coming of darkness.


Рецензии