Забула

Співала в садочку пташина,
біліла духмяна калина,
черешня хрущів привітала,
ти вперше його покохала.

Тремтіло дівоче сердЕнько,
усмішку ховала від неньки,
таємно до тину ходила,
побачити місяць хотіла.

Раптово зустрілась сусідка,
яскрава, мов сонячна квітка,
вона черемшину зірвала,
коханого твого вітала.

Ти вперше піддалася болю,
летіла по хлібному полю,
зарубку на серці сховала,
про те лиш калині сказала.

Кохання своє пригасила,
тоді  черемшина відцвіла,
а він закохався на диво,
коли ти розквітла вродлива.

Співала вже друга пташина,
настала чарівна хвилина,
серденько його не кохало,
про те ти відверто сказала.

В садку засвітилося літо,
червоне намисто на вітах,
кохала ти іншого очі,
забула про тинові ночі.


Рецензии
Анина ! Я в полном восторге ! Даже нет слов ! Здорово !

Павел Кузовлев   23.03.2011 11:40     Заявить о нарушении
Ваш восторг,Павел, просто окрыляет.Рада,что Вам нравится.Ваше мнение мне очень и очень дорого.Искренне Вас благодарю.

Анина   23.03.2011 12:51   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.