А ми зустрiчались...
Мы с Вами где-то встречались
(розмінна фраза)
А ми зустрічались. Не тут і не в цьому столітті –
В наступному кадрі, чи може, в минулому світі,
Можливо, були ми квітками в одному суцвітті,
Чи просто – сусідніми днями в спекотному літі.
А ми зустрічались. Лиш спогад у пам'яті стерся.
Можливо, були ми двома половинками серця,
Луною і криком, чи змістом одного мовчання –
Ніде і ніколи, та все- таки ми зустрічались.
Ніде і ніколи, та все-таки ми зустрічались…
Два промені зірки в холодному просторі мчали,
Два промені зірки на мить перетнулись в дзеркалах:
А ми зустрічались…
А ми зустрічались…
А ми зустрічались…
Свидетельство о публикации №111031703051
Валео Лученко 31.12.2018 19:48 Заявить о нарушении