про думки
Подумай про своє життя:
Хочеш бути іншим?
Спробуй викинути з голови правду
І те, за що бився в юності
Тому що все це – лише гра.
Це красива брехня
Чудове зречення
Така красива брехня, що хочеться вірити
Така красива, красива –
Що примушує мене, вірити.
Пора забути про минулому
Стерти те, що недавно трапилося
Сховатися за безлічно.
Всі дивляться на мене
Я кидаюся з одного боку в інший і злюся
Відчай, що вселилося в мене, все поширюється.
14 грудня, 2008 рік
Свидетельство о публикации №111031600967