Шпигування за шпигуном

Шпигував  собі  шпигун.
Викрив  він  новий  двигун.
Але  він  не  знав  про  те,
Що  шпигує  хтось  іще.

Вже  давно  за  ним  хтось  стежить.
Стежить  так,  як  і  належить.
Непомітно  й  дуже  тихо.
Ходить  по  п'ятам  як  лихо.

Та  шпигують  і  за  цим, 
І  за  кожним  наступним.


Рецензии