Чорний травень...

Чорний травень
Викресав
Ще одну іскру
Розради
Бачиш
Я помираю
Щомиті
Голос твій
Здатен
Відродити
Хіба що
Сльозу мого ока
Але й вона
Не проступить
Крізь
Смолу самоти
Цілунок і пах твого лона
Ось яка ти для мене

20. V. 2002 р.


Рецензии