ПРОЛ СКИ
На галяві - пролісків синій острівець.
Бджіл рої, купаючись у дзвінкім теплі,
Ніжно обціловують квітоньки малі.
І вони голівками їм уклінно вслід:
"Вже зима не вернеться, сніг розтав і лід..."
Пролісочки зоряні... Не зірву красу!
Краще їх у вірші милій принесу.
Свидетельство о публикации №111031604484
Одинцова Юлия 18.03.2011 13:12 Заявить о нарушении