Не чекайте останнього часу

(пісня)

Ніч зимова стоїть навкруги.
Темно, та я ступаю упевнено,
Бо що зроблять мені вороги-
Підлі слуги брехливі диявола?

Приспів:

Друг єдиний,Друг могутній,
Ти завжди і скрізь присутній.
Ти зі мною кожну мить.
Лиш Тебе буду хвалить-
Бога вічного, святого,
Що забрав мій біль, тривогу,
Славлю в серці і в житті
Й лиш служить буду Тобі.

Мій Господь вірний Друг і надійний,
Не покине ніколи саму-
Він здолав увесь гріх і диявола
Й переміг всю диявольську тьму.

Він так любить й про мене турбується,
Його Слово - надійна броня,
Відіб"є всі нападки диявольські.
З Богом можу спокійно жить я.

Лиш на Тебе, мій Бог, уповаю
В цьому світі тривог і пітьми
І всім серцем, душею бажаю,
Щоб всі стали Твоїми дітьми.

Ти, наш Бог- Бог живої надії,
В жертву дав Свого Сина Христа,
Щоб усім людям була доступна
Твоя вічна любов і проста.

Той,хто схилить коліна в молитві,
З покаянням до Тебе прийде
І Ісуса Христа прийме в серце,
Той мир Божий і спокій знайде.

Не чекайте ж останнього часу,
Бо запізно вже буде тоді,
Своє серце відкрийте Ісусу
І пізнайте любов у Христі.


Рецензии