Не розпинай Христа

Забивають, цвяхи забивають...
Забивають в Тіло на хресті...
І не знають злобні, і не знають-
Вирок вони винесли собі.

І кричать біля хреста, гарцюють,
Як скажені коні, у пітьмі.
І не знають, й не підозрівають-
Вирок вони винесли собі.

Піт з чола стікає, краплі крові...
На хресті Сам Божий Син висить!
Лиш любов у вимученім взорі,
Злоба не мелькнула ні на мить.

Тяжко на хресті й нестерпно...
В натовпі стоїть Марія- мати.
Як же болісно у материнськім серці-
Її Сина безневинно стратять!..

Глянув із хреста Син із любов"ю.
На хресті відчув Він її біль.
-Жінко,ось цей син буде з тобою.
-Матір доручаю Я тобі.

Матір доручив Своєму учню-
Цього учня серце добре знав.
І прийшов кінець Христовим мукам,
Син Господній Отцю дух віддав.

Він умер для того, щоб воскреснуть;
Щоб могли життя всі вічне мать;
Божа щоб любов жила у серці
І безмірна Божа благодать.

Божий Син умер за нас з тобою.
Він на Себе взяв наші гріхи.
Він тебе чекає із любов"ю.
Йому серце поскоріш відкрий,

Бо гріхом своїм ти розпинаєш
І тепер Ісуса на хресті.
Ти в гріхах своїх розкаятися маєш.
І простить Господь гріхи тобі.

Знає все Творець, що в нашім серці:
Біль, тривога чи розчарування.
Лиш Христос, Ісус Христос воскреслий
Вирішить проблеми всі й питання.

То ж покайтеся перед Любов"ю,
Божою Любов"ю, Вічним Чудом.
Він усіх омити може кров"ю.
Може всіх! Чи чуєте ви, люди?


Рецензии