Молод1сть
Прекрасна ця пора,
Чудові мрії, почуття...
Душа любов’ю наповнялась,
Я в щасті, радості купалась,
Але життя крутило, як хотіло,
У вир кидало, так вертіло...
Та я чіплялась, не здавалась -
Вниз летіла і піднімалась,
Зализувала рани, проривалась.
Від болю кулаки стискала,
І так страждала, але чекала...
Що промінь сонця в серце загляне,
І відігріє, а крига, що накрила,
Потече - живою, чистою водою,
Омиє, стомлену журбою,
І знов життя, зведе мене з тобою.
Свидетельство о публикации №111031506302