Музика
Розлилась, як нестримана повінь.
Понесла,
оживила,
розбурхала стільки чуттів,
що не стримався зал.
І концертний не стримався поверх
І злетів.
Зачарованим птахом злетів!
О,яке це блаженство
ширяти між звуків натхненних,
уподібнившись бджілці у купелі квітів і трав,
завмирати від щастя.
І знову пливти незбагненно
в цю озонисту радість,
назустріч пісенним вітрам.
Ця нечувана музика,
що вона вдіяла з нами?
І які ми віднині -
збагачені?
рідні?
чужі?
В дні і ночі ввійшла,
проросла неспокійними снами,
прижилась таїною на сплячім вулкані душі.
І понині звучить...
Свидетельство о публикации №111031506019
Лариса Даренская 06.08.2011 03:11 Заявить о нарушении
Завжи радий буду бачити Вас на своєму сайті. Успіхів Вам!
Вячеслав Романовський 07.08.2011 22:07 Заявить о нарушении