Бокали кохання
Два бокали, по вінця, я наповню вином.
Надіп'ю їх обидва, і тобі простягну.
Пам'ятатимеш завше ти мене лиш одну.
Твої губи цілують слід моїх губ на склі.
Ніжно, солодко й млосно стає в серці мені.
Засоромлений місяць загляда у вікно.
Наливає кохання у бокали з вином.
Свидетельство о публикации №111031504132