Лотавы дочкi

                "І зацяжарыліся абедзьве
                дачкі Лотавыя ад бацькі свайго..."
                Быцьцё 19:36

  Апаілі   дачушкі   бацьку   віном.
  І заснуў   грэшны Лот  падманлівым  сном.
  Па чарзе  яго дзеці  зь ім пераспалі...
  І інцэст  з тых часоў   квітнее даўно!


Рецензии