Материнська любов

                Материнська любов               

Душа дитя – криниця
Чистої води.
Словами віддаєш
Ти капельки її.
Любов та ніжність.
Сміх, як передзвони
Кришталю, співаєш
Звуками кохання,
Що ллються прямо
З глибини душі,
Охоплюють і обнімають,
Тремтіти заставляють,
А на очах, роса
Алмазна виступає…
О, мила ти моя,
Наївна, зачарована,
Душа дитя -
Живи в чудовій казці,
У мріях, в небесах,
В солодких снах.
Літай в хмаринках,
Білосніжних, пливи
У променях зорі,
Купайся в ніжній
Материнській ласці,
Обіймах та любові,
І переливом сміху,
Охоплюй, наставляй
На море втіхи -
Материнської опіки,
Бо ти життя
І  світ її навіки!


Рецензии