Коли удвох були
від погляду твого -
немов зустріти взимку літо
чи в темряві вогонь.
Лиш від одних думок про тебе
засяяти нараз.
І відчувать солодкий трепет,
як од солодких фраз.
Ширяти в небі-оксамиті,
мов золоті орли.
І знов переживати миті,
коли удвох були.
Свидетельство о публикации №111031408789