Let Me Dream Forever

Tell me your name, I just want to hear you.
Open your heart. Be the one for me.
Don’t turn around, stay and let me see you.
Don’t fade away like a mystery.


My little dream,
My secret love,
My one desire.

My little dream,
My inspiration,
My burning fire.

Let me dream forever, and never wake me up.
Let me dream forever, 'cause I don’t wanna stop.
Be my sweet illusion, or something I can chase.
Let me dream forever until the end of days.


You rule my world, you may change my notions,
Leaving your trace deep inside my mind.
Love is unreal with its true emotions.
Easy to lose and so hard to find.


© Andrew Mosckalev, 13.03.2011


Рецензии