В житт1 з Тобою все я зможу

Чого бажа душа моя
У цю святу і неповторну мить?..
По волі хочу жить Отця,
В любові Божій хочу жить.

Вишні стремління і думки
Хай будуть, вчинки лиш розважні,
Духовний ріст буде стрімким,
А серце мужнім і відважним.

Вогню у серце дай мені
Святого Духа, щоб горіла
Й перемагала в боротьбі,
Щоб моя віра не міліла.

Ти все у всім, а я в Тобі;
Ти ж в моїм серці, Божий Сину.
Дай розум, мудрості мені,
Щоб йшла по тій вузькій стежині,

Яка до вічності веде
В обителі Отця Святого.
Я вірю, час отой прийде-
Ти вирівняєш сина мого

Й він буде лиш Тобі служить,
У всім на Тебе покладатись.
Я вірю, що прийде ця мить,
Бо я дитині своїй мати,

Та мати, що усе в житті
Віддала в Твої руки,Боже.
Хвала і честь, Господь, Тобі!
В житті з Тобою все я зможу.


Рецензии