Гуйра бlарг
Теший. Да цар цlена дог.
Дега тlа кхув са гуйра нерк.
Лувжаш, майра ловз аз ког.
Мерза гlайгlа дарбат санна.
Цун эзара пандар бек.
Мерза lодожаде данна.
Дог кхыча тайпара дек.
Гуйре-хьаьша, са бlаргий хиш.
Дега тlа лувж уж тайжа.
Тайнад са пхаьнашкара цlиш.
Гуйра чу дахад лайжа.
Терсийта са мел йоа уйла.
Бlаргаш гуйра лепийта.
Мора бlарг lадика хийла.
Тахан гуйре екийта.
Гlермане, 01. Лайчила бетта 2010 шу
Свидетельство о публикации №111031405749