Шийла денош

Шийла денош. Шийла ха.
Сагота. Ма хала да.
Хета во. Ма сиза да.
Бала-седкъа, сийна ба.

Са бlаргхиш ма лешийта.
Нидзаш ма кхоачийта са.
Са делхаш ма хазийта.
Кхоаненга сатувса ха.

Гlермане, 20. Тов 2010 шу


Рецензии