Дега lаьржа цlий

Хьа дог сачунца детталургда.
Лаьтта чу дежачул тlехьагlа, сецца.
Дог даста lовдалаш гlертаргба.
Даим безамах бизанза, са мецца.

Дош аланза, хlана дlавода.
Хьа гуйре, дарзача наькъа тlа гоаеш.
Сайса къамаргаш хьанна-те lовд.
Гуйре хlана хьувз хьа, бехказло lоаеш.

Гургвац со кхы. lадикаш лувца.
Къоасташ да вай. Бала морхага бувца.
Аз язде а мег, тахан-кхоана.
Вохаргва хьона дага, мичча хана.

Са дог хьачунца детталургда.
Дежачул тlехьагlа каша чу, сецца.
Дог даста тунтакхаш хьожаргба.
lаьржа цlий мийна вай, божаргба мецца.

Гlермане, 20. Тов бетта 2010 шу


Рецензии