Болея Хворiючи

Чай неодмінно гарячий,
Поряд – шматочок лимону,
Тому всьому на додачу –
Мати здоровя нагода.
Думала, в ліжку лежала,
Випила трішки мікстури,
Часом, таки засинала,
Збити щоб температуру.
«Холодно-гаряче» – годі!
Так набридає хворіти,
Хочу життя насолоди,
Свіжість ранкову і квіти,
Зорі, що внебі моргають,
А не прогрірклі настії,
Ліки духовні, й цілунок,
Щоб я примружила вії.
*****
Чай непременно горячий,
Рядом – кусочек лимона,
Это все будет в придачу
Шансу поправить здоровье.
Думала лежа в кровати,
Выпив немного микстуры,
И иногда засыпала,
Снизить бы температуру!
«Холодно-жарко» - отставить!
Мне надоели болезни.
Хочется жизни прибавить
Свежести утра прелестной.
Звездных мерцаний и цвета!
Не до прогорклой настойки,
Раз поцелуи так сладки,
Сердце мое беспокоят!


Рецензии