Ходить сон бiля вiкон
Ходить, поглядає,
а дрімота, мов гризота,
слід у слід ступає.
Де,- питає сон дрімоту, -
нічку ночувати?
Біля тину, біля плоту,
чи йдемо до хати?
А дрімота молоденька
скинула хустину, -
нащо, любий, нам шукати
чужую хатину?
Стоїть верба зелененька
поруч того плоту.
То ж до зорі цілувати
бісову дрімоту.
Свидетельство о публикации №111031401970
Наталия Ясницкая 23.04.2013 01:34 Заявить о нарушении