go, find your dream

Just opened my eyes I understood how I’m happy
This world around me and my horizons give me an air
Sometimes I feel, like I’m in the kist and nobody won’t open it
After thaе I’m coming back and understand, that I’m locking it myself

This sunrise and this sun into my window
Make a gift in kind of new day and fresh air
I’m so happy, that I have you
So close and so far
You’re real, like the sea in sand
And also not, like a feature
This cruel world

I know, you’re close
I know, that you inside me
I listen silence writing messages to you
You know, what I’m talking about
And how long I try and wait
And however it’s gone and mutual fate not linked with us
But on these seldom meetings, I’ll be happy,
If you come up to me and take my hand
Please, just don’t be silence

It can be so - this world is not for us
And you are in the dark just making a clinic
Deliver yourself, go, find your dream

*** перевод

открывший глаза я понимаю на сколько счастлива
этот мир вокруг и мои перспективы дают мне воздух
иногда мне кажется, что я в тайнике, и никто не откроет сундук
после я возвращаюсь назад и понимаю, что я сама закрываю замок

рассвет и это солнце в окошко дарит мне новый день свежий воздух
я радуюсь тому, что у меня есть ты, так близка и так далека
ты реальна, как море в песок и так же нет, как свойство этот мир жесток

я знаю, ты рядом, я знаю ты во мне
я пишу тебе сообщения, тишина в ответ
ты знаешь о чем и я, и сколько лет пытаюсь, жду
и пускай это не суждено и обоюдная судьба не наша
но в этих редких встречах, я буду счастлива,
если ты подойдешь и возмешь тихо за руку
просто не молчи

возможно этот мир не создан для нас а ты в потемках
устраиваешь себе клинику
освободи себя иди к мечте

18 февраля, 2011 год


Рецензии