Алинка

Неземної краси твої очі,
зазирають в глибину душі -
переповнюється ніжністю, любов'ю.
Почуття феєричні присутні щодня і щоночі.
Голос твій чую до тепер в мелодії тиші.
На губах прикипів солодкий присмак поцілунків твоїх.


Рецензии