Я просто сни твоi

Я просто сни твої... ти тільки уяви –
Між безлічі світів та лагідної ночі
Мережива зірок,
Серед казкової молочної імли
Вогнів танок –
Народжуюсь,  коли заплющиш очі...

Я просто думка, що малює світ...
В твоїй яскравій та сумній палітрі
Так мало віри...
Та надихну на неможливості політ –
Нехай без міри!
А ти не бійся та лови свій вітер.

Я просто є... у погляді весни –
Вечірній подих гір і трав духмяних,
У здійсненні надій...
Торкнуся променем до гілочки сосни,
Повірити зумій.
І ти побачиш – світ ще кращим стане.

12/03/11


Рецензии