БУЛА НЕД ЛЯ...

Була неділя. І була надія,
що в день оцей ти стрінешся мені,
що в день оцей моя здійсниться мрія,
що в день оцей не скажеш прикре "ні".

Явою стануть кольорові сни,
де ти ідеш усміхнена до мене,
де сяє світ осонцено-зеленим -
і ми навік удвох серед весни!

Була неділя. І була надія...


Рецензии