Свята п сня

СВЯТА ПІСНЯ

Гей, озвільнений народе!
Годі нудьгувати.
Українську дивну вроду
Будем сповідати!

Славлю рідну Батьківщину!
Славлю і кохаю!
Як матусю, як дитину
В піснях виспіваю.

Хай поля, лани широкі
І ліси і води
Будуть повні і глибокі!
їм не знать негоди.

Хай вороже військо знає
Яка його доля.
Дух козацький не вщухає
І незламна воля!

І якщо меч бусурмана
На війну піднявся,
Ворогам - смертельна рана,
Як в полон не здався.

Над Дніпром сідим, могутнім
Мирна тишь і спокій.
Дай нам, Боже, і в майбутнім
Мир на довгі роки!

Чиста, як вода кринична
Віра наша в Бога!
Хай зійде на нас довічна
Благодать Христова.

На могилах наших предків
Голови вклоняймо!
І козацьких осередків
Заповіт вивчаймо!

Знаєм: з неба погляд пильний
Край не обминає,
І Кобзар Великий вільний
Всіх нас надихає!

Слався,слався, Україно!
Слався і віками!
Хай одне лиш - «Слався!» лине
 Краща будь з роками.


10.11.2007р


Рецензии