А життя одне

Мрії й бажання, розбило життя,
І так закортіло на сильне плече,
Схилитись та вилити всі почуття,
Як боляче й глибоко в грудях пече.
Сьогодні я плачу й душу картаю,
І слабкість, сьогодні, назовні уся,
Й до крові я знову губи кусаю,
Щоб стогін з душі не пускали вуста.
Цей відчай я мушу одна пережити,
Меніб краплю надії, що все це мине,
Меніб лишень знову, життя полюбити,
Бо як не крути, а життя є одне.


Рецензии