***
Невже, ніхто не помічає?
Ось скоро прийде час-
Він нашу неньку до Росії приєднає
Чому сидите?
Чого чекаєте?
Чи ви гадаєте про те,
Що його не злякаєте?
Чи про те, що все оминеться,
І цей нахаба вам українцем здається?
Він не вартий жодного з нас,
Він паскудна москальська людина.
Сором для кожного украінського громадяднина.
Якби наші прадіди знали,
яка гниль керує краіною
Вони б його одразу заховали під глиною.
Я так пишаюся своєю країною,
Але не можу дивитися,
Як вона гине цією годиною.
Не можу дивитися на це государство,
Яке під владою паскуди,
Перетворилося на справжнє царство.
Я не хочу жити у країні,
де спотворюється рідна мова,
де народ не має права слова,
де нагорода не знаходить свого героя.
Ми здатні з вами все змінити!
нас поважатимуть усі,
Ми надамо країні сили,
Ми об"єднаємо народ,
Щоб всі побачили:
на Украіні не панує Ірод!
Свидетельство о публикации №111031203999
А из УкраинЫ сколько выйдет Словений?
И у каждой свои права, своя жизнь.
А РФ уже разлагается с головы, боятся нечего.
Валентина Овчинникова 19.03.2011 12:19 Заявить о нарушении