В1ддай серце для Христа

Наш Господь прийшов у світ Дитям,
Щоб у лЮдськім серці народитись
І його наповнити життям,
Щоб людину з Богом примирити.

Хлів...Немає місця для Христа...
Цар царів, Пан над всіма панами
У простій родині виростав
І не відрізнявся між братами

Зовнішньо. Та все Його життя,
Досконале й бездоганно-чисте,
Є для нас найбільшим відкриттям,
Світлом є ласкаво-променистим,

Що висвітлює в сердечному хліву
Всі гріховні помисли і дії,
Щоб віддали бруд весь ми Йому,
Щоб Живий Господь в житті міг діять.

Тож віддайте серце для Христа,
Щоб у Ньому міг Він народитись
І наповнити його новим життям,
Щоб могли з Отцем ви примиритись.


Рецензии
Не хотять віддати серце для Христа
А для ідола вони лиш віддають.
В серці їхньому панує пустота
І лиш злі діла вони завжди кують.
Вірш сподобався.

Левиа   11.03.2011 17:51     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.