ВИНО
Грає, “виграває” молоде вино,
Старе кисне, закисає, хміль,
Свій набирає , міцність, смак,
Градус піднімає, здобуває марку так воно....
Хмелем в голову вдаряє молоде.
Думати нас заставляє старе.
Не все солодке та хмільне хороше,
Кисле та гірке - то таке пікантне...
А життя-буття, як те вино -
І солодке, і бридке воно.
То у гору піднімає, дарить лаври, шик
Кине раптом, затуманить розум - пшик...
Погойдає, поколише хвилею хмільною,
То безжалісно так кине і поб’є,
Заб’є об камінь головою,
Життя, життя - хмільне вино...
Свидетельство о публикации №111031101613