чарн вна мить

чарнівна мить, збережена на фото,
не зможе замінити відчуття,
коли ти вилітаєш з повороту,
і головою б'єшся об чуже життя.

розкинувшись думками на дорозі
лежиш і дивишся у темряву душі.
і подумки спинившись на порозі,
чекаєш тих у кого необхідні є ключі.

забувши що хотілося від долі,
зробивши крок вперед у пустоту.
ти поринаєш в край і віри і неволі
з любов'ю там наводиш чистоту.

(К.Б. 02-06-2010)


Рецензии