штрих код

Шкода,що в руках твоїх не моя рука.
Спогади пульсують від голови аж до серця.
На кожен час і мода своя,
А в наші часи  Джаконда не сміється.
Флюїди закручують в торнадо твоє.
Як компас не крути,напрям не змінеться.
жадібна осінь допиває своє,
Термін придатності принципів закінчився.

2009р


Рецензии