Бог любов

Бог любов є.Він любить усіх-
Наш Господь постраждав на Голгофі;
Він умер , щоб умер весь наш гріх,
Щоб очистились ми в Його крові.

Бог так віддано любить тебе!
Так, як Бог, нас ніхто не полюбить!
Нами хай Він керує й веде
І диявол тоді нас не згубить.

Зупинися в своєму гріху,
Перед Богом скоріше покайся
І відкинь "насолоду" гірку;
Без вагань в Божі руки віддайся.

Він укріпить і гріх удалить,
Якщо маєш у серці страх Божий;
Не залишить тебе ні на мить,
Розібратись у всім допоможе.

Алілуя! Осана Христу
За страждання, любов і терпіння,
За ту істину вічну й просту,
Що дарує усім нам спасіння.


Рецензии