Що ви наробили? укр. яз
Як би встав Тарас з могили,
й подивився навкруги,
то сказав би, що природі,
ми сьогодні – вороги.
“Бісові ви діти,
що ж ви наробили
Із Дніпра, широкого,
болото зробили?
А над полем, забрудненим,
не видно і птаха,
на зеленій ковдрі поля,
не живе комаха.
Забруднили ви повітря,
забруднили поле,
то ж від матінки – природи,
буде всім вам горе!”
автор - Грибков Николай.
Свидетельство о публикации №111031008129