Щирiсть

Жевріє щирість у грудях,
Наче жарина в печі.
Всі у броні ми на людях,
Щиросте! так не печи!

Птахом зривається ніжність,
Рветься з хатини у світ.
А за вікном іще сніжить,
Сніжить дві тисячі літ.

Паморозь не розтопити
В серці, у світі, на склі.
Холодно, холодно жити
Тут, на буденній землі.

І не зігрітись нікому,
Бо не дарує тепла
Щирість - невиразний спомин.
Іскорка згасла мала ...


Рецензии
Зворушливо.Дякую за мову,за вірші,,за мандрівку в дитинство,а воно у нас з Вами дуже похоже.Натхнення і нехай завжди Вам щастить на дорозі та стежинках нашого життя.З повагою і найкращими побажаннями.

Анина   02.06.2011 10:26     Заявить о нарушении