Добре життя. укр. яз
Сидить, маленький, горобчик,
та й цвірінь собі, цвірінь.
“От послухайте – но, хлопці,
який маю я курінь.
Другий поверх, дві кімнати,
газ, електрика, вода.
Сонце світить, у віконця,
бузок у вікна загляда.
Он малеча, жовторота,
вийшла грітись, на ганок.
Діточки оті, що старші,
ті розучують танок.
Для дітей у мене, хлопці,
гарні, з пір*я, подушки.
А матраси поробив я,
із пахучої, трави.
Жити добре, жити гарно,
діти ходять у садок.
З ними, разом, ми полюєм,
на капусниці ляльок.
Діти нам допомагають,
завжди, хату підмітать.
А коли відпочивають,
люблять пісеньки співать!”
Свидетельство о публикации №111031005692