В оцю шалену юну пору...
Ще голе віття
Бринить у синяві ясній -
Назустріч кваплюся весні,
У вибухове передцвіття.
Отам увесь, у мудрім русі,
Де все бубнявіє, шумить.
Я
(чуєш?)
кожну нашу мить
Значущою зробить беруся -
Якщо зі мною будеш поруч,
Якщо довіришся мені
У незабутні спраглі дні,
В оцю шалену юну пору...
Свидетельство о публикации №111031004818
Чванов 25.03.2011 19:08 Заявить о нарушении