***

Сумую,плачу,квилю,стогну,
Втрачаю,вірю,розлюблю.
Шукаю,прагну,вмію,зроблю,
В істериці,мовчу,гублю.

Забути,стерти,розтоптати,
Волати,нудитись,втекти,
Розбити в друзки,наплювати,
Сміятись,красти і нести.

Отямилась,зібралась,сіла,
Всміхнулась,встала,підійшла,
Брехала,злилась,зрозуміла,
Завмерла,зникла,не жила...


Рецензии