Тебе хочу октябрь 2006 р
ця ніжність безмежна.
В твоєму обличчі є потяг таємний.
Твій погляд уважний мене зволікає,
Очей твоїх вогник палкий і приємний.
Подивись, подивись в мої очі.
Як ніколи тебе зараз хочу.
Я з тобою про все забуваю.
Насолоду всім тілом тримаю.
Подарую тобі палкі ночі.
Чуєш, я тебе люблю і хочу.
Я торкатись до тебе звикаю.
Бо тебе я так ніжно кохаю.
Легкий поцілунок дарую на пам'ять,
магічні слова з ним дарую тобі.
Кохай мене любий, на віки твоя я.
В тобй мої радощі й сльози в тобі.
Свидетельство о публикации №111031003336