ДУША

                Д У Ш А


О неозорий світ,
І загадкова ця душа,
Це музика одна!
Душі горіння,
Натхнення і творіння,
Не зможеш розгадати ти її.
Піймати за крило,
Політ Душі – та ні!
Змінити мрії всі її – ні!
Не накладеш ТАБУ,
На бистрокрилу думку,
І в клітці не закриєш,
Бо перепон вона не має,
Летить туди, куди бажає,
І мріє, та кохає,
І щастя так чекає...


Рецензии