Площа

Сиділи вдвох. На площі ні душі.
Вона та він. І лише очі злі.
Літали почуття десь поряд на землі.
Ніхто не бачив, що вони сумні.
Не даремно, мабуть, літає уві сні.
Десь тут, так близько, всі уже чужі.

9,03,11


Рецензии