Украiнською для Олексiя Д
Не відчую теплої руки.
На плечі твоєму не заплачу,
Не торкнусь губами до щоки.
Ти мене ніколи не обіймеш,
Не притиснеш ніжно до грудей.
І ромашку не для мене зірвеш,
Не моїх гойдатимеш дітей.
Знаєш ти, - я іншого кохаю,
Відданий і ти лише одній,
Але у віршах твоїх шукаю
Світло давніх позабутих мрій.
Оживають знов палкі бажання
Віддавати, вірити, любить,
Жити тим, що ми звемо «коханням».
Бо хіба без нього варто жить?
Свидетельство о публикации №111030906981