Таьзетдахарг

Таьзетдахарг, коре ткъамилга детташ,
Бlаьстан халхар корзаггlе даьккхад.
Муттхьала бутт са синах йуха каетташ,
Дега чу наькъаш хоадаме аьхкад...

Полное стихотворение можно прочесть в сборнике:
"Меттаза лув хьа - йоазон зизаш"

Сборник можно приобрести в канцелярской лавке "КЪОАЛАМ" в г. Магас


Рецензии