Кобзаревi на поминки
Т.Г.Шевченко
Отоді я,
і лани,і доли
все покину,і полину
До Самого Бога....
Т.Г.Шевченко
Немає правди на землі...
І кажуть люди,що й не буде!
ЇЇ згубили підлі,злі
Царі новітні й королі --
Підступні,хижі душоблуди..!
ЇЇ загнали на край світ...
Немов Ісуса,розіп'яли.
ЇЇ,як сатаниниський плід,
Похоронили аж на спід,
І тризну справили розп' яну...
Чекай,дідусю,Юрів день!
Тобі в могилу,може,й блисне
Хоч світлячок..!
А для людей,
В той довгожданий блисне день,
Як на горі рачисько свисне !
Дарма без Бога другий вік
Душа твоя все жде розплати...
Дніпро багном,не кров'ю,стік:
Перевертайсь на другий бік
І можеш,діду,далі спати!!!
Свидетельство о публикации №111030801446