Панi украiно
Вам сьогодні
Так не личать стулені уста!
Правда,що не босі,не голодні,--
Та чи вся в цім правдонька свята?
Нині вітер потеплішав,інший!
Нині й сонце вже не так горить!
І тому,що вітру й сонця більше
Гірше нині тОму,хто мовчить.
Хоч куди вже гірше?
Намовчали
Стільки,що тепер півсотні літ
Розгрібати нам брехні завали
Й до кінця не розгребти як слід...
Пані Україно!
Ви повинні!!!
Час Великих Слів давно настав...
Бо коли,як не тепер?!
Вам нині
Так не личать стулені уста..!
Свидетельство о публикации №111030801442