Нестримн почуття
Мої, нестримні, почуття.
Мов пісню, лебеді співали,
Крильми тримаючи життя.
Не знаючи людської мови,
Ці птахи, вірність бережуть.
То не про них, пусті розмови.
Коханням, височить їх путь.
У загадковім сподіванні,
Стремлінь, замрійливий політ.
До сонця, донесе бажання
І зустрічі щасливих літ.
Доля мені подарувала,
Твої нестримні почуття.
Мов пісню лебеді співали,
Крипльми тримаючи життя.
Наталія Максименко
10.02.2011 р.
Свидетельство о публикации №111030801335