Побажання сестрам в Господ1

Бажаю бути схожими на квіти.
Вони всі різні й гарні по-своЄму.
Бажаю радість всім нести уміти,
Для всіх людей завжди будьте приємні.

Хай доброта і ласка осявають
Ваші серця і всіх-усіх навколо.
А руки ваші втоми хай не знають
В турботі для сім"ї і свого дому.

А ще бажаю Господу служити
Своїм умінням і своїм всим домом,
Для Господа і в Господі лиш жити,
На Нього покладатися у всьому.


Рецензии
Щиро дякую, сестро!!!

Галина Левицкая   10.03.2011 21:17     Заявить о нарушении