Хай Слово

Хай Слово Твоє живе зАвжди в серцях
І стане як хліб необхідним.
Це Слово - Ісус, що є правда і шлях,
Хай буде для кожного рідним.

Воно є життя і нехай же завждИ
Бажаємо пити, як воду,
Вдихать як повітря, у серці нестИ,
Нести Благу Вістку народу,

Усій Україні, щоб кожна душа
Відкрила для себе Ісуса,
Що мертве, безбожне життя воскреша
І перемага всі спокуси,

Весь гріх найстрашніший. Лиш Бог є любов.
Христос -наша вічна надія.
Весь гріх і диявола Він поборов.
У Ньому здійсняться всі мрії,

Усе те найкраще, що можемо мать
Ось тут, на землі і у небі.
Нікого нехай не мине благодать.
Для цього до Бога йти треба.


Рецензии